Boommeditatie

Hebben jullie ook zo’n zin om het bos in te gaan? Ga dan met ons mee! In samenwerking met Landschap Overijssel en Vrouwenplatform Carree Overijssel organiseren wij een herfstwandeling met boommeditatie voor gezinnen.

boswandeling

Huis De Horte

De wandeling zal plaatsvinden op 29 december 2015 op het terrein van Huis de Horte bij Dalfsen (onder de rook van Zwolle). Bij De Horte is een prachtig bos vol met beukenbomen en  bijzondere boomsoorten, zoals een grote sequoia en een ginkgo.

Bos en bomen

Om 10.00 uur verzamelen we bij de parkeerplaats van De Horte, waar een van ons jullie opwacht. De kinderen kunnen spelen op de aangrenzende bosspeelplek terwijl we wachten. Als we compleet zijn, gaan we onder leiding van een gids samen het bos verkennen. De gids zal ons vertellen over de verschillende boomsoorten die we tegenkomen, en  zal de kinderen uitdagen om een spel te doen.

Boommeditatie

Als we een stuk verder in de natuur zijn, begeleiden wij jullie in een korte boommeditatie, waarbij we aandacht vragen voor de verbinding tussen bomen en mensen. Na de meditatie ronden we af met een kopje koffie of thee op het terrein, en krijgen de kinderen een passend presentje. Tijdens het drinken zal de gids wat meer vertellen over Landschap Overijssel, en daarna kunnen we weer naar huis voor het middageten.

Aanmelden

Nog even alles op een rijtje:

  • Wanneer: 29 december 2015
  • Begin: 10:00 uur
  • Einde: Omstreeks 12:00 uur
  • Waar: Huis de Horte, Poppenallee 39, 7722 KW Dalfsen
  • Prijs: gratis, maar deelname alleen op aanmelding

LET OP:

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen kan alleen na aanmelding. Stuur ons vóór 28 december een mail: boom@antroposofischleven.nl en geef aan met hoeveel mensen je wilt deelnemen. 

We zien ernaar uit jullie te ontmoeten!