Drakenwandeling

Hebben jullie ook zo’n zin om weer het bos in te gaan? Ga dan met ons mee op een drakenwandeling! Deze creatieve wandeling voor gezinnen organiseren wij in samenwerking met Landschap Overijssel en Vrouwenplatform Carree Overijssel.

draak wandeling

Huis De Horte

De drakenwandeling zal plaatsvinden op zaterdag 24 september 2016, en nogmaals op maandag 17 oktober 2016 op het terrein van Huis de Horte bij Dalfsen (onder de rook van Zwolle). Bij De Horte is een prachtig bos vol met beukenbomen en bijzondere boomsoorten, zoals een grote sequoia en een ginkgo.

Drakenwandeling

Om 10.00 uur verzamelen we bij de parkeerplaats van De Horte, waar wij jullie opwachten. De kinderen kunnen spelen op de aangrenzende bosspeelplaats terwijl we wachten tot iedereen er is. Als we compleet zijn, gaan we beginnen met de wandeling. We houden deze aan de korte kant en verzamelen materialen uit het bos.

Verdieping

Deze wandelingen vinden plaats rond de datum van het Michaelsfeest– geen wonder dat er hoofdrollen zijn weggelegd voor een draak en een ridder! Na de wandeling zelf houden we een kort moment van bezinning en verbinding. En dan gaan we aan het werk voor de draak! Hoe precies, dat is nog even een verrassing…..

Kampvuur

Ter afsluiting zorgt Landschap Overijssel voor een gezellig kampvuur -als het weer het toelaat- waarop de kinderen broodjes mogen roosteren. Ook is er cake, en drinken voor iedereen.

kampvuur

Aanmelden

Nog even alles op een rijtje:

  • Wanneer: zaterdag 24 september 2016 en maandag 17 oktober 2016
  • Begin: 10:00 uur
  • Einde: Omstreeks 12:00 uur
  • Waar: Huis de Horte, Poppenallee 39, 7722 KW Dalfsen
  • Prijs: gratis, maar deelname alleen op aanmelding

LET OP:

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen kan alleen na aanmelding. Stuur ons een mail: boom@antroposofischleven.nl en geef aan wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen. Als je eerst nog vragen hebt, kun je die uiteraard stellen.

We zien ernaar uit jullie te ontmoeten!