Elrosa Kids kinderkleding

Myriam Hardenbol (31) is moeder van drie prachtige dochters. Voor haar webwinkel Elrosa Kids, laat ze zich door hen inspireren. Ze kiest voor het inkopen van uitsluitend bewuste kleding waarin een kind echt kind kan zijn. Speelproof dus!

20150418_095306

Toen Myriam voor het eerst in verwachting was, dacht ze heel bewust na over de keuzes die ze zou maken als moeder. Wat zou ze haar kind te eten geven, welke kleertjes zou het aan krijgen en welke normen en waarden zou het meekrijgen? Wat kleding betreft stond ze onverwacht snel voor een probleem.

Premature baby’s

Al Myriams dochters werden te vroeg geboren, en konden zich niet goed warm houden. Myriam koos ervoor om haar dochters kleertjes te geven van wol en zijde. Het effect was heel duidelijk voor Myriam, de meisjes konden zich nu beter warm houden, en sliepen daardoor stuk voor stuk langer en konden daardoor beter drinken en dus groeien.

Natuurlijke materialen

Voor Elrosa Kids maakt Myriam net zulke warme en liefdevolle keuzes als voor haar eigen dochters. De kleding die bij Elrosa Kids te vinden is, is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, zijde en biologisch katoen. De kleding is ook eerlijk gemaakt, zonder uitbuiting, en eerlijk voor het milieu. Naast kinderkleding heeft Elrosa Kids ook een klein aanbod voor vrouwen.

Summersuit

Mijn dochtertje heeft een prachtige summersuit van het merk Duns Sweden, afkomstig van Elrosa Kids. De print met paardenbloemen is ontzettend vrolijk, en het biologische katoen voelt zacht aan op de huid. Mijn dochter is gek op haar summersuit!

h

Zwierjurken, puntmutsen en retro

Myriam en haar dochters zijn ook verzot op Duns Sweden, met name op de zwierjurkjes. Maar favoriet bij Myriam zijn de mooie puntmutsen en retro kleertjes van Albababy, een merk dat heel degelijk is en lang mooi blijft. In de winter draagt het gezin graag de wollen kleding van Joha.

 

Werk en privé: prima in balans

Myriam combineert Elrosa Kids met de opvoeding van haar dochters. Na het brengen naar de Vrije School en peuterspeelzaal, pakt Myriam de bestellingen uit de webwinkel in en werkt ze achter de computer. ’s Middags zijn de meiden vrij, en is het gezin vaak in de natuurspeeltuin, het bos of op het strand te vinden. ’s Avonds als de meiden op bed liggen werkt Myriam weer voor Elrosa Kids.

Myriam geniet eigenlijk van alles wat met Elrosa Kids te maken heeft, en ze is trots om de eigenaresse te zijn van een eerlijke webwinkel met eerlijke kleertjes. En dat vindt ze ook het allerleukste om te doen, de kleertjes die besteld zijn mooi inpakken. Wat de toekomst betreft: over vijf jaar hoopt Myriam nog heel wat meer tijd kwijt te zijn aan het inpakken!