Lentewandelingen

Hebben jullie ook zo’n zin om weer het bos in te gaan? Ga dan met ons mee! In samenwerking met Landschap Overijssel en Vrouwenplatform Carree Overijssel organiseren wij twee lentewandelingen voor gezinnen.

lentebos crop blog

Huis De Horte

De wandelingen zullen plaatsvinden op 26 maart en 2 april 2016 op het terrein van Huis de Horte bij Dalfsen (onder de rook van Zwolle). Bij De Horte is een prachtig bos vol met beukenbomen en  bijzondere boomsoorten, zoals een grote sequoia en een ginkgo.

Lentewandelingen

Om 10.00 uur verzamelen we bij de parkeerplaats van De Horte, waar wij jullie opwachten. De kinderen kunnen spelen op de aangrenzende bosspeelplek terwijl we wachten tot iedereen er is. Als we compleet zijn, gaan we samen het bos verkennen. We zorgen dat ook jonge kinderen de afstand aankunnen, en dat er variatie is in de spelletjes.  Ook zal de wandeling vlak voor Pasen, op 26 maart, er anders uitzien dan die op 2 april.

Boommeditatie

Na de wandeling begeleiden wij degenen die dat willen in een korte boommeditatie, waarbij we aandacht vragen voor de verbinding tussen bomen en mensen. Na de meditatie zorgt Landschap Overijssel voor een gezellige afsluiting met een kampvuur waarop de kinderen broodjes mogen roosteren. Ook is er drinken en cake.

Aanmelden

Nog even alles op een rijtje:

  • Wanneer: 26 maart  en 2 april 2016
  • Begin: 10:00 uur
  • Einde: Omstreeks 12:00 uur
  • Waar: Huis de Horte, Poppenallee 39, 7722 KW Dalfsen
  • Prijs: gratis, maar deelname alleen op aanmelding

LET OP:

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen kan alleen na aanmelding. Stuur ons een mail: boom@antroposofischleven.nl en geef aan met hoeveel mensen en op welke dag/dagen je wilt deelnemen. Als je eerst nog vragen hebt, kun je die uiteraard stellen.

We zien ernaar uit jullie te ontmoeten!