Neveah: sprookjesachtige kleding

Houd je net als ik van sprookjes en verhalen? Heb je een rijke fantasie en durf je te dromen? Dan wil ik je graag meenemen naar de wereld van Neveah. Neveah is het atelier van kostuummaakster Marloes Biemond. Het hangt er vol met de meest sprookjesachtige kostuums! Ennnn…..één zo’n kostuum heb ik zelf mogen dragen op een modeshow!

Neveah modeshow

Foto: Martine Kraa

Marloes Biemond

Marloes wil graag meer vreugde en liefde in de wereld brengen, en daarom maakt zij kostuums waar je blij van wordt. Wij zijn zelf dol op verhalen en voelen ons daarom verbonden met Neveah. We vroegen Marloes naar haar verhaal.

Mode-ontwerpster

Nadat ze afstudeerde als modeontwerpster, besloot Marloes al gauw om zelfstandig onderneemster te worden. Haar gevoel voor kleur en sfeer, en haar creativiteit, stopt ze in haar ontwerpen. De creaties ontstaan eerst in haar geest, en ze brengt ze daarna tot leven met patronen en stoffen. Ze voelt zich van begin tot eind met het ontstaan van een kostuum verbonden, ze houdt van het hele proces.

Fantasy festivals

Marloes is een bezige bij, en plant haar dagen het liefste vol met werken in haar atelier, en het bezoeken van fantasy festivals, ter inspiratie. Een hele dag werken in het atelier geeft haar veel energie en ontspanning. Aan haar kostuums is te zien dat zij er al haar energie en creativiteit in stopt. De antroposofische term “met hoofd, hart en handen” is volledig op haar van toepassing.

Marloes Biemond in fantasy jurk

Foto: Jeanine Schuil

Unieke kostuums en bijzondere kleding

Marloes maakt niet alleen sprookjeskleding voor toneelvoorstellingen en festivals. Ook als je een feestje hebt en er net een beetje aparter uit wilt zien, ben je bij haar in goede handen. Marloes vindt het een uitdaging om voor haar klanten een outfit te maken die volledig naar wens is. Ze geniet vooral van de afwerking en de versiering. Dat inspireert haar het meest, en het resultaat is altijd uniek.

Ambitieus en vastberaden

Marloes is ambitieus en vastberaden. Over vijf jaar wil ze met Nevah naam gemaakt hebben, en regelmatig op festivals, beurzen en evenementen staan.

1486727_233592516813030_1858888274_n

Marloes wil graag de volgende boodschap aan alle lezers van Antroposofisch Leven doorgeven:

“Durf te dromen, en durf af en toe eens een ander pad te bewandelen dan je je voorgenomen had. Go with the flow!”

Lees meer….

wollen kleding dames
Wollen basisgarderobe voor dames
carnavalskostuum
Carnaval