Ouders Natuurlijk Beurs 4 juni 2016

Ben je ook op de Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth geweest? En was jij één van diegenen die ook even gezellig bij ons kwamen buurten? Dan vind je het vast leuk om te weten te komen dat wij daar heel blij mee zijn, en ook dat we veel inspiratie hebben opgedaan voor blogs. Wil je weten waar we de komende tijd over gaan schrijven? Lees dan gauw verder!

Ouders Natuurlijk Beurs 4 juni 2016

Thuisonderwijs in de praktijk

Al snel meldde zich bij ons een jonge moeder, die ons vertelde dat ze haar kind graag op een vrijeschool zou doen, maar dat de dichtstbijzijnde toch echt veel te ver weg was. Haar oplossing: ze geeft thuisonderwijs. Hoe ze dat aanpakt, daar gaan we met haar over praten. En van dat interview doen we jullie dan natuurlijk verslag.

Gezonde voeding, gezonde spijsvertering

Zelf kochten we op de beurs het boek “De poepdokter” van Nienke Tode-Gottenbos. Dit boek gaat uitgebreid in op een gezonde en niet-gezonde spijsvertering, en vertelt ook welke voeding echt waarde heeft en welke niet.  We zullen het grondig lezen, en dan schrijven we een recensie voor jullie. In het boek staan ook handige recepten. We hebben Nienke ter plekke gevraagd of we een recept mogen delen. Het mocht! Dus ook dat mogen jullie de komende tijd verwachten.

Een goede voetontwikkeling

Ja, je leest het goed: de ontwikkeling van de voet heeft onze aandacht. Hoe dat zo kwam? Al een tijdje kennen wij Pauline Vos van Papoutsi Shoes. Als je haar schoenen draagt, voelt dat aan alsof je op blote voeten loopt. Bovendien vinden wij ze erg mooi. Naomi heeft een paar gekocht, en volgens mij doet ze ze alleen nog uit als ze gaat slapen…..Naomi zal jullie binnenkort gaan vertellen hoe de schoenen bevallen, en bovendien gaat Pauline ons helpen om goede informatie te geven over een gezonde ontwikkeling van de voeten van je kind.

De Bewuste Box

Je weet misschien al dat uit ons blog een mooi product is voortgekomen, de Bewuste Box. Deze vilten tas met informatie, samples en cadeautjes voor aanstaande en kersverse ouders bepaalde grotendeels het uiterlijk van onze beurskraam. Helemaal trots zijn wij op de twee baby’s in ons logo, die wij “De Peultjes” noemen. Onze vriendin Petra heeft ze van vilt voor ons gemaakt, en we willen ze tot slot nog even laten zien:

Peultjes Bewuste Box

Prachtig toch?

Lees meer…..

banner Duizendhout
Speelgoed en accessoires van Duizendhout
Roos & Kris
Het sprookjeskookboek van Roos en Kris