Over ons

Wij heten Alice en Naomi Rowaan. We zijn moeder en dochter. We vinden het fijn om te leven op een natuurlijke, verantwoorde en duurzame manier en Naomi wil graag haar dochtertje bewust opvoeden. Maar wat is een goede opvoeding, en wat is een goede manier van leven? We zijn al een tijdje op zoek naar onze antwoorden op deze vragen en zo kwamen we te weten dat veel waarden van de antroposofie ons beiden aanspreken.

Informatie delen

We vinden het niet altijd eenvoudig om goede informatie te vinden en daarom hebben we besloten om dit blog te beginnen. Want wij denken dat er veel mensen zijn die dezelfde vragen hebben als wij en die dezelfde informatie zoeken, vooral ouders die er bewust voor hebben gekozen om hun kind(eren) op de vrijeschool te doen, maar die over de antroposofie nog niet zoveel weten. Door dit blog kunnen we gemakkelijk met jullie delen waar we hebben gezocht, wat we hebben gevonden en ook vinden we het leuk om te vertellen welke keuzes wij voor onszelf maken, en waarom. Ook proberen we vaak van alles uit, denk aan zelf wasmiddel maken of gezonde voeding, en bloggen daar dan over.

Vertel ons waarover jij graag wilt lezen!

Dit blog is er voor jou en je gezin. We schrijven graag over zaken die jou aanspreken en verder brengen. Wil jij ons helpen? We willen vooral heel graag weten aan welke informatie jij, als bewuste opvoeder met één of meer kinderen op de vrijeschool, veel zou hebben.

Wil je ons dat vertellen in een e-mail? Alvast bedankt!