Review: speelgoed van Saartjeswereld – Antroposofisch Leven

Mijn dochter begint nu tandjes te krijgen, en wil het liefste op alles bijten wat ze tegenkomt. Daarom kocht ik een mooie bijtring voor haar van Grimm’s bij Saartjeswereld. En omdat ik toch aan het neuzen was tussen al dat moois, besloot ik om meteen onze eigen verjaardagsring te bestellen. De verjaardagsring van Grimm’s kan voor verschillende leuke tradities binnen het gezin zorgen, waar ik in een andere blog meer over zal schrijven.

Assortiment: Grimm’s speelgoed en meer

Saartjeswereld is een webwinkel in vrolijke stijl, waar een breed assortiment Grimm’s speelgoed aangeboden wordt. Grimm’s werkt met duurzaam hout en gebruikt uitsluitend natuurlijke producten voor de afwerking van de materialen, dus die  zijn beter voor het milieu en voor je kind. Naast speelgoed maakt Grimm’s ook ontwikkelingsmateriaal en coachmateriaal, en decoratiespullen. Saartjeswereld verkoopt dit allemaal.

Overzichtelijke website, betaalbare producten

Saartjeswereld is overzichtelijk en biedt veel informatie over de producten zelf, wat ik heel prettig vind. Ook staat er per product bij hoe je het kan gebruiken en  met andere producten van Grimm’s kunt combineren. Houten materialen zijn naar verhouding duur, daarom houdt Saartjeswereld de verkoopprijzen bewust zo laag mogelijk. Van januari tot en met september kun je voordelig inkopen met een groep. Ook zijn er regelmatig leuke win- en kortingsacties.

Snelle levering

Ik ontving mijn pakketje meteen de dag nadat ik het besteld had thuis, geweldig zo snel! Het was leuk verpakt en er zat een handgeschreven briefje bij. Ik vind dat soort dingen hartverwarmend en ook heel fijn; zo heb je meteen een heel ander gevoel bij internetwinkelen.

Eerste bijtring: groot succes

Mijn dochter is heel blij met haar bijtring, en gebruikt hem elke dag, heel vaak. Ook om mee te rammelen en spelen. De verjaardagsring staat op de seizoenstafel rustig te wachten tot we hem in gebruik gaan nemen.

Nu ben ik wel benieuwd: hebben jullie ook speelgoed van Grimm’s in huis? En wat zijn jullie ervaringen ermee?